fbpx

Analyse & Strategi

Ut Av Boksen legger en strategi for å gi deg best mulig resultat

Ut av Boksen skaper en strategi for best mulig resultat!

En god strategi bør alltid ligge til grunn for en lønnsom og kostnadseffektiv markedsføring. Ut av Boksen hjelper deg med å finne din digitale strategi basert på dine behov, slik at ditt markedsføringsbudsjett skaper god omsetning og fornøyde kunder hos din bedrift.

Analyse og Strategi

Rundt 50% av alle selskaper mangler en digital markedsføringsstrategi, og benytter sitt budsjett på tradisjonelle flater. God strategi og analyse på digitale flater gir en betydelig høyere avkastning enn den tradisjonelle markedsføringen.

Uten en strategi for digital markedsføring er faren stor for at verdifulle leads og inntekter går tapt. Dette vil også ha betydning for å pleie dine eksisterende kunder.

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Det kan fort bli utfordrende å finne rett satsningsområde. Hva skal publiseres? Hvordan skal det publiseres?

De viktigste områdene

Det finnes mange veier man kan gå innen digital markedsføring, men visse punkter er absolutt nødvendig for en god strategi.

  1. Søkemotoroptimalisering (SEO)

  2. Utvikling av nettside

  3. Betal-per-klikk-annonsering (PPC)

  4. Innholdsmarkedsføring

  5. Markedsføring i sosiale medier

  6. Nyhetsbrev

  7. En brukervennlig opplevelse

Digital synlighet

Synlighet digitalt og komme høyt opp i søk fra blant andre Google er alfa og omega for å oppnå en god og organisk markedsføring digitalt, og er ikke minst lønnsomt. 75% av alle søk på nett går ikke lenger enn de første 10 resultatene.

Det samme gjelder nettside hvor en positiv brukeropplevelse – både med tanke på design og brukervennlighet – gjør at kunden benytter lenger tid på din bedrifts nettside og muligheten for et salg øker betraktelig. Nær 95% av kundens førsteinntrykk er knyttet til nettopp design og brukeropplevelsen av din nettside.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)
Vi går gjennom ditt nettsted og forbedrer både tekniske og innholdsmessige deler av denne for å øke din synlighet i søkemotorene. SEO-arbeidet er oftest langsiktig og gir gode resultater over tid.

Betalt annonsering

Vi tilbyr betalt annonsering på Google og Bing som umiddelbart gir deg god eksponering mot de målgruppene du velger. De sørger for relevant trafikk til din hjemmeside, og genererer leads.

Sosiale medier

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIN og Snapchat. Vi hjelper deg med å annonsere i sosiale medier ved å tilpasse formater og budskap til hver enkelt kanal. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Privacy Preference Center