fbpx

Annonser & Kampanjer

Ut Av Boksen forvandler dine investeringer til fortjeneste

Ut av Boksen forvandler dine annonser og kampanjer til fortjeneste.

Vi holder dine annonser og kampanjer kontinuerlig optimalisert for å sørge for best mulig avkastning over tid. Slik kan du være sikker på at vi til enhver tid holder din digitale markedsføring oppdatert og relevant for din målgruppe.

God digital markedsføringsstrategi

Digitale annonser og kampanjer er en av de mest kritiske delene av en god digital markedsføringsstrategi. Det skaper omsetning og oppmerksomhet rundt din bedrift og merkevare. Det gir også kunden en mulighet til å registrere seg for mer informasjon eller benytte seg av et godt tilbud.

Fem viktige elementer

Mobil løsning
Organisk søk
  • Kunder søker etter informasjon i mange forskjellige kanaler, men den mest vanlige er å benytte en søkemotor som Google. Å sørge for at din kampanje er optimalisert for søkemotorene øker mulighetene for at kunden finner nettopp din annonse.
Innholdsmarkedsføring
  • Relevant og oppdatert innhold, både grafisk og tekst, vil fange kundens oppmerksomhet. Det er snakk om sekunder før man har dannet seg et førsteinntrykk av kampanjen, som igjen bestemmer om kunden blir værende eller går videre.
Innholdsmarkedsføring
  • Relevant og oppdatert innhold, både grafisk og tekst, vil fange kundens oppmerksomhet. Det er snakk om sekunder før man har dannet seg et førsteinntrykk av kampanjen, som igjen bestemmer om kunden blir værende eller går videre.
Sosiale medier
  • Sosiale medier (Facebook, Twitter, instagram etc.) er et viktig verktøy for merkevarebygging og deling av innhold. Jo flere plattformer man velger å annonsere på, jo mer øker din annonses synlighet digitalt.
Kundereisen
    • Statistikken viser at mellom 1 og 3% av kundene foretar en handel første gang de besøker en nettside. Så selv om din digitale markedsføringsstrategi skaper trafikk til din nettside, hva gjør man med de resterende 97%? Her kommer nyhetsbrev og kampanjer via e-post inn. Undersøkelser viser at 65% av kundene kommer tilbake med en godt planlagt kampanje de har mottatt på e-post.

Engasjer kunden

Annonsering handler om å aktivt engasjere kunden fra sitt første Google-søk til fullførelse av kjøpsprosessen.

Det handler om å ha gode analyser og en god strategi før man lanserer en kampanje eller publiserer en annonse. Blant annet vil en grafisk designer og innholdskribent sørge for at din kampanje blir en suksess.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)
Vi går gjennom ditt nettsted og forbedrer både tekniske og innholdsmessige deler av denne for å øke din synlighet i søkemotorene. SEO-arbeidet er oftest langsiktig og gir gode resultater over tid.

Betalt annonsering

Vi tilbyr betalt annonsering på Google og Bing som umiddelbart gir deg god eksponering mot de målgruppene du velger. De sørger for relevant trafikk til din hjemmeside, og genererer leads.

Sosiale medier

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIN og Snapchat. Vi hjelper deg med å annonsere i sosiale medier ved å tilpasse formater og budskap til hver enkelt kanal. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.