fbpx

Digital markedsføring

Ut Av Boksen hjelper deg til å bli bedre sett på nett! 

Ut av Boksen gjør deg synlig på nett!

UAB - Hva vi kan tilby

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, sosiale medier etc.). En god strategi skaper en engasjert og tilbakevendende kundebase.

Hvilke annonseringsmuligheter kan vi tilby?

Hva er digital markedsføring?

Digital markedsføring er et bredt tema som inkluderer mange elementer. Det kan best beskrives som annonsering gjennom digitale kanaler som søkemotorer, nettsider, sosiale medier, e-post og mobile applikasjoner.

«Det digitale er kjernen i all markedsføring – det har gått fra å være en av egenskapene til en markedsfører til den essensielle egenskapen»

Via disse plattformene annonserer bedrifter for sine produkter, tjenester og merkevarer. Forbrukere fokuserer nesten all sin oppmerksomhet til det digitale når man skal finne mer informasjon om et produkt man er interessert i. Basert på Googles egne resultater så benytter 48% av oss en søkemotor, 33% ser på merkevarens nettside og 26% søker via mobile applikasjoner.

Digital Markedsføring byrå

Markedsføring i alle kanaler

Dagens digitale markedsføring er et enormt system av kanaler hvor markedsførere vil annonsere for sin merkevare. Men annonseringen er mye mer kompleks enn kun å benytte nettsider og sosiale medier. For å utnytte potensialet best mulig må man kikke nærmere på koden bak annonsen. En kode som gjerne går på tvers av de forskjellige kanalene. Bare ved å utnytte dette vil man få mest mulig engasjement fra forbrukerne. Et meningsfylt engasjement skaper en tilbakevendende kundebase, basert på innsamlet informasjon over tid. Ved å engasjere kundene i det digitale landskapet bygger du oppmerksomhet rundt din merkevare, og plasserer din bedrift i front når kunden er klar for å handle.

Ved å ha en markedsføringsstrategi som favner om flere kanaler, kan markedsførere hente inn verdifull innsikt fra den spesifikke målgruppen. På den måten skaper man nye metoder som en engasjert kunde kan benytte seg av for å handle. De som engasjerer kunden i flere kanaler opplever at 89% av kundene gjerne kommer tilbake, mens hos de som ikke gjør det er det samme tallet 33%.

Fremtiden innen digital markedsføring

Fremtiden til digital markedsføring kan forvente å se en økning i antalle mobile enhenter forbrukerne kan benytte seg av. I tillegg til at sosiale medier vil bli viktig i handel mellom bedrifter. Søkemotorer vil bli mer optimalisert for videoinnhold og nyhetsbrev vil bli enda mer skreddersydde.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)
Vi går gjennom ditt nettsted og forbedrer både tekniske og innholdsmessige deler av denne for å øke din synlighet i søkemotorene. SEO-arbeidet er oftest langsiktig og gir gode resultater over tid.

Betalt annonsering

Vi tilbyr betalt annonsering på Google og Bing som umiddelbart gir deg god eksponering mot de målgruppene du velger. De sørger for relevant trafikk til din hjemmeside, og genererer leads.

Sosiale medier

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIN og Snapchat. Vi hjelper deg med å annonsere i sosiale medier ved å tilpasse formater og budskap til hver enkelt kanal. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Privacy Preference Center