fbpx

Facebook for bedrift

Hvorfor markedsføre på Facebook?

Facebook For Bedrift

Facebook er i dag et av verdens største felleskap. Her kan du kommunisere direkte med kundene dine enten det er globalt eller i lokalsamfunnet. I følge “Ipsos” er det i dag 3,4 millioner nordmenn over 18 år som har en profil på Facebook. Derfor er det viktig at bedrifter ser verdien i å bruke Facebook som en markedføringskanal for å hanke inn nye kunder, samt holde på de eksisterende kundene. Her kan du oppdatere med nyheter forløpende, slik at kundene føler en sterkere tilhørighet til firmaet bare ved å se dere nevn i sin nyhetsfeed. Ved å ta i bruk Facebook for bedrift vil dere også øke synligheten i søkemotorene, samt få mer trafikk på nettsiden, og bedre organsisk rangering.

Oppdater Bedriftsprofilen

Her ser du noen eksempler på Facebook sider vi kan bygge for deg Vi sørger for å holde profilen din oppdatert med riktig informasjon. Har du tenkt på å opprette en bedriftsprofil på Facebook? Vi hjelper til med opprettelsen av profilen, anskaffelse av følgere samt jevnlige oppdateringer dersom det er ønskelig. Ut Av Boksen kan hjelpe deg med alt fra innhold, annonsering, promotering og viral markedsføring. Nedenfor kan du se noen av Facebook profilene vi har bygget. Hva venter du på? Kontant oss idag for en uforpliktende prat!

Vi kan mer

Våre andre tjenester

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nye hjemmeside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og SEO er optimalisert.

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer på Google og i Sosiale Medier slik at du får best mulig avkastning på ditt markedsføringsbudsjett.

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete mål kunden har satt seg.

Et bilde sier mer enn tusen ord, men et bilde i kombinasjon med et budskap er uvurdelig. Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet.

Våre nettsider er basert på et moderne desing i kobinasjon med at gode resultat oppnåelser på Google. Med WordPress kan vi utvilke din nettside med søkemotoroptimalisering og alt av tilhørende analyse.

Vi desinger gjerne din bedrifts Grafiske Profil. Du forteller oss om dine ønsker og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Et nyhetsbrev kan være et kraftig verktøy hvis man bruker det rett. Det gjelder bare å sende brevet til riktig person. Vi produserer slik at du når de kundene som betyr mest for deg.

Plakater | Skilt | Brosjyre | Lysskilt | Gatebukk | Bannere | Annen reklamemateriale

ET MODERNE MEDIEBYRÅ i Fredrikstad

Ut av Boksen – reklamebyrået for bedrifter i Viken og Oslo.

Vi tilbyr produkter som digitale analyser, løpende SEO-arbeid, produksjon av hjemmesider, og utarbeidelse av annonser tilpasset GoogleFacebookInstagram og øvrige digitale kanaler.

For et uforpliktende møte eller samtale om våre tjenester – kontakt oss her.

Privacy Preference Center