fbpx

Google tjenester

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete mål kunden har satt seg.
LØNNSOM ANNONSERING

Google Ads

Google er i dag verdens største søkemotor, med over 40 000 søk i sekundet på verdensbasis. Det er kvaliteten på søkeresultatet som gjør at Google har så mange brukere. I Google Ads kan du kostnadseffektivt annonsere dine produkter og tjenester med med hjelp av søkeord, bilde og bannerannonser, video på YouTube, mobilapp, Gmail-anonnser, Google Shop og andre Google tjenester. Listen er lang! Markedsføring skal lønne seg, og det er vanskelig å finne en mer effektivt, fleksibelt og lønnsom annonsekanal enn Google Ads. Her sørger du for å nå frem til de riktige personene på det riktige tidspunktet. Du kan målrette deg mot de som aktivt leter etter produktene eller tjenestene dine. Du kan for eksempel velge å annonsere mot et spesifikt kjønn, alder eller område. Det beste med det hele er at du kun betaler når kundene klikker på annonsen, eller ringer deg. Du betaler derfor ingenting før markedsføringen fungerer.

FÅ MEST MULIG UT AV GOOGLE

Google Min Bedrift

Ved å koble bedriften din med Google Min Bedrift vil du øke sansynligheten for å bli sett, og kunne kontrollere hvordan bedriften blir oppfattet i Google. Med Google Min bedrift kan bedriften din utmerke seg og du tiltrekker deg lettere nye kunder. Vi på Ut av Boksen tilbyr en introduksjon til Google tjenester og Google Min Bedrift slik at du kan få mest mulig ut av markedsføringen på nett.

Google Min Bedrift ble lansert i 2014 og er et verktøy for å hjelpe bedrifter å administrere sin synlighet på nett. Dersom man søker etter bedriften din, vil man finne en oppføring i Google Maps med veibeskrivelse, direkte ring til knapp, Informasjon om bedriften og dets åpningstider/telefontider, logo, bilder, kampanjer og nyheter, innlegg og mye mer. Listen er lang!

STATISTIKK OG ANALYSE

Google Analytics

Med Google Analytics har du verktøyene du trenger for å analysere data, få statistikker og bygg et komplett bilde over nettsted- og appbrukere. Dette gjør at du kan gjøre en bedre jobb med markedføringen, produktene og tjenestene dine, produsere innhold og forstå hvordan kundene tenker, slik at du kan nå ut til de riktige personene til riktig tid. Kontakt oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med Google tjenester!

Privacy Preference Center