fbpx

Google Min Bedrift

VI HJELPER DEG MED VERDENS STØRSTE SØKEMOTOR: GOOGLE

Hva betyr det å være oppført i Google Min Bedrift?

Ved koble bedriften med Google Min Bedrift vil du øke sansynligheten for å bli sett, og kunne kontrollere hvordan bedriften blir oppfattet i Google. Med Google Min bedrift kan bedriften din utmerke seg og du tiltrekker deg lettere nye kunder. Designik tilbyr en introduksjon til Google Min Bedrift slik at du kan få mest mulig ut av markedsføringen på nett.

Google Maps

De fleste av oss har brukt Google maps for å komme til rett sted. Enten om du er på reise, skal i ett møte, eller leter etter en bedrift, er det google som forteller deg informasjonen du trenger. Dersom informasjonen Google har er feil, kan du risikere å komme til tidligere adresse eller til stenge dører. Det er derfor viktig at du har en oppdatert profil med korrekt informasjon.

Hvorfor bruker vi det?

Google Min Bedrift ble lansert i 2014 og er et verktøy for å hjelpe bedrifter å administrere sin synlighet på nett. Dersom man søker etter bedriften din, vil man finne en oppføring i Google Maps med veibeskrivelse, direkte ring til knapp, Informasjon om bedriften og dets åpningstider/telefontider, logo, bilder, kampanjer og nyheter, innlegg og mye mer. Listen er lang!

Google Ads

I Google Ads kan du kostnadseffektivt annonsere dine produkter og tjenester med med hjelp av søkeord, bilde og bannerannonser, video på YouTube, mobilapp, Gmail-anonnser, Google Shopping og mye mer. Listen er lang! Markedsføring skal lønne seg, og det er vanskelig å finne en mer effektivt, fleksibelt og lønnsom annonsekanal enn Google Ads.

Vi kan mer

Våre andre tjenester

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nye hjemmeside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og SEO er optimalisert.

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer på Google og i Sosiale Medier slik at du får best mulig avkastning på ditt markedsføringsbudsjett.

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete mål kunden har satt seg.

Et bilde sier mer enn tusen ord, men et bilde i kombinasjon med et budskap er uvurdelig. Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet.

Våre nettsider er basert på et moderne desing i kobinasjon med at gode resultat oppnåelser på Google. Med WordPress kan vi utvilke din nettside med søkemotoroptimalisering og alt av tilhørende analyse.

Vi desinger gjerne din bedrifts Grafiske Profil. Du forteller oss om dine ønsker og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Et nyhetsbrev kan være et kraftig verktøy hvis man bruker det rett. Det gjelder bare å sende brevet til riktig person. Vi produserer slik at du når de kundene som betyr mest for deg.

Plakater | Skilt | Brosjyre | Lysskilt | Gatebukk | Bannere | Annen reklamemateriale

ET MODERNE MEDIEBYRÅ i Fredrikstad

Ut av Boksen – reklamebyrået for bedrifter i Viken og Oslo.

Vi tilbyr produkter som digitale analyser, løpende SEO-arbeid, produksjon av hjemmesider, og utarbeidelse av annonser tilpasset GoogleFacebookInstagram og øvrige digitale kanaler.

For et uforpliktende møte eller samtale om våre tjenester – kontakt oss her.

Privacy Preference Center