fbpx

Nettside & Nettbutikk

Ut Av Boksen bygger din nettside eller nettbutikk

Ut av Boksen skreddersyr din nettside eller nettbutikk!

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nettside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og søkemotoroptimalisering (SEO) er optimalisert. Ut av Boksen skreddersyr en løsning etter å ha kartlagt dine behov, mål og designønsker inkludert god struktur, kategoriserte tjenester/produkter og fokus på CTA (Call to Action).

En digital verden

En betydelig andel av oss benytter mye av sin tid på nett. Være seg å bruke en tjeneste, lese en blogg, for underholdning og mye mer. Verden har blitt betydelig mindre på grunn av internett, og alt vi kan tenke oss er kun et klikk unna.

Det innebærer også at bedrifter er nødt for å ha en digital tilstedeværelse. Hvis din bedrift ikke har en nettside, er risikoen betydelig for å miste potensielle kunder. Å være tilgjengelig på nett er en sikker metode for å sikre vekst for din bedrift.

«En nettside bør være designet slik at kunden går til handlekurven med selvtillit, og ikke til kontaktsiden med spørsmål»

Hvorfor din bedrift må ha en nettside

  • Butikken er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

  • Det gjør det enkelt å finne informasjon om din bedrift og bransje.

  • Etablerer tillit og troverdighet.

  • Øker både omsetning og salg.

  • En investering som gir resultater.

  • Lettere for kunder å finne akkurat din bedrift.

  • Åpner opp for en helt ny verden av markedsføringsmuligheter.

I dagens marked begynner nesten 70% av alle kjøp med et enkelt nettsøk, uavhengig av om kjøpet skjer digitalt eller i en fysisk butikk. Det er derfor viktig at din nettside presenterer din virksomhet på en profesjonell og tillitsvekkende måte.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)
Vi går gjennom ditt nettsted og forbedrer både tekniske og innholdsmessige deler av denne for å øke din synlighet i søkemotorene. SEO-arbeidet er oftest langsiktig og gir gode resultater over tid.

Betalt annonsering

Vi tilbyr betalt annonsering på Google og Bing som umiddelbart gir deg god eksponering mot de målgruppene du velger. De sørger for relevant trafikk til din hjemmeside, og genererer leads.

Sosiale medier

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIN og Snapchat. Vi hjelper deg med å annonsere i sosiale medier ved å tilpasse formater og budskap til hver enkelt kanal. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Privacy Preference Center