fbpx

Nyhetsbrev

Ut Av Boksen hjelper deg nå ut til flest mulig

Ut av Boksen hjelper deg nå ut til flest mulig kunder!

Vi produserer og sender ut nyhetsbrev med godt og relevant innhold, slik at du når de kundene som betyr mest for deg. Vi benytter gode og oppdaterte verktøy som sørger for at flest mulig innen din bransje og målgruppe får informasjon om din bedrift og produkter eller tjenester.

Digitalt tidsskrift

Et nyhetsbrev er som et lite digitalt tidsskrift, og kan være et kraftig verktøy hvis man bruker det rett. Det viktigste er å tenke at nyhetsbrevet skal primært informere, fremfor å selge, altså rundt 90% informasjon og 10% salg. Det handler om å vekke leserens interesse for ditt marked og din bransje.

Brevet må også sendes til de rette mottakerne, de som er interessert i å motta nyhetsbrev fra din bedrift. En god tittel og godt innhold vil lede leserne til din landingsside hvor du veileder kunden videre.

I tillegg til å informere leserne om din bedrift gjennom et nyhetsbrev, er også alt målbart. F.eks hvor mange som åpnet brevet og hvor mange som fulgte en lenke videre.

Fordelene

Det er flere fordeler ved å benytte seg av nyhetsbrev for nå ut til dine kunder.

  • Nyhetsbrev hjelper deg å komme i kontakt med flere kunder.

  • Det øker din bedrifts troverdighet og autoritet.

  • Man får stor gevinst fra en investering med lav risiko.

  • Det gir din markedsføringstrategi og analyse et oppsving.

  • Man kan enkelt tilpasse det for å få et større engasjement.

  • Nyhetsbrev kan være en god langsiktig investering.

Nyhetsbrev fører ofte til gjentagende kunder og en lojal kundebase som skaper en solid grunn for din bedrift.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)
Vi går gjennom ditt nettsted og forbedrer både tekniske og innholdsmessige deler av denne for å øke din synlighet i søkemotorene. SEO-arbeidet er oftest langsiktig og gir gode resultater over tid.

Betalt annonsering

Vi tilbyr betalt annonsering på Google og Bing som umiddelbart gir deg god eksponering mot de målgruppene du velger. De sørger for relevant trafikk til din hjemmeside, og genererer leads.

Sosiale medier

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIN og Snapchat. Vi hjelper deg med å annonsere i sosiale medier ved å tilpasse formater og budskap til hver enkelt kanal. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Privacy Preference Center