fbpx

Ut av Boksen AS

Her finner du kort info om oss 🙂

Ut av Boksen AS – Reklame og mediebyrå i Fredrikstad

UAB er et reklame- og mediebyrå i Fredrikstad som tilbyr kunnskap, erfaring og praktisk hjelp innenfor digital markedsføring. Vi leverer alt fra grafisk identitet til digital synlighet i ulike kanaler. Vår spesialkompetanse er å skape målrettet innhold som treffer respektive målgrupper. Gjennom produksjon av innhold for både video og statiske annonser vil vår forretningsmodell bidra til at våre kunder alltid er «hands-on» i å være digitalt synlighet.

Vi tilbyr produkter som digitale analyser, løpende SEO-arbeid, produksjon av hjemmesider, og utarbeidelse av annonser tilpasset GoogleFacebookInstagram og øvrige digitale kanaler.

 

Vi skaper målbare aktiviteter hvor ROI er i fokus.

Det digitale landskapet er i stadig endring. Provis sørger for å være oppdatert slik at våre kunder tilbys stadig nye muligheter innenfor digital synliggjøring. Vi har også sterkt fokus på kostnadseffektivitet og smarte løsninger hvor kost/nytte, eller ROI på fagspråket, blir ivaretatt.

Som en dedikert samarbeidspartner er vi oppriktig interessert i å levere på resultater og godt samarbeid., og vårt mål er å at kundens målsetninger nås.

Nationalt reklamebyrå – Ut av Boksen i flere regioner

Provis mediebyrå leverer tjenester over hele Østfold, og vi håndterer per i dag kunder lokalisert både i Halden, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Rakkestad, Mysen og Askim.

Vi tar også på oss oppdrag utenfor egen region på steder som Drammen, Oslo, Lillestrøm og Romerike. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dere har behov for byråhjelp til digital synliggjøring – det kan lønne seg!

Våre ansattes forståelse for kost/nytte prinsippet sørger for at våre kunder opplever effektivitet og rask gjennomføring samtidig som vi ivaretar kvalitet i arbeidet. Gjennom strukturert og nøyaktig arbeid skal vi imøtekomme våre kunders behov og ønsker, og vi skal hele tiden være oppdatert i en verden med stadig digitale endringer.

Vi har siden starten i 2018 hatt en fin kunde- og oppdragsvekst, noe vi verdsetter høyt. Vi vil fortsette å ivareta at våre kunder opplever at det vi sier ikke bare er tomme ord, men faktisk noe vi leverer, og at vi kan være stolte av det vi leverer.
Provis kan etter relativt kort tids eksistens vise til gode referanser og fornøyde kunder hvor resultatene taler for seg.

 
Lurer du på hva du trenger?

Hva kan du få fra UAB

Mer enn bare tjenester…

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nye hjemmeside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og SEO er optimalisert.

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer på Google og i Sosiale Medier slik at du får best mulig avkastning på ditt markedsføringsbudsjett.

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete mål kunden har satt seg.

Et bilde sier mer enn tusen ord, men et bilde i kombinasjon med et budskap er uvurdelig. Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet.

Våre nettsider er basert på et moderne desing i kobinasjon med at gode resultat oppnåelser på Google. Med WordPress kan vi utvilke din nettside med søkemotoroptimalisering og alt av tilhørende analyse.

Vi desinger gjerne din bedrifts Grafiske Profil. Du forteller oss om dine ønsker og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Et nyhetsbrev kan være et kraftig verktøy hvis man bruker det rett. Det gjelder bare å sende brevet til riktig person. Vi produserer slik at du når de kundene som betyr mest for deg.

Plakater | Skilt | Brosjyre | Lysskilt | Gatebukk | Bannere | Annen reklamemateriale