fbpx

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Ut Av Boksen gjør deg synlig på nett

Ut av Boksen øker din synlighet på nett!

Våre kunders nettsider er basert på et moderne design via WordPress i kombinasjon med god søkemotoroptimalisering og alt av tilhørende analyse. Vi kartlegger dine behov og sørger for at din nettside gjennom oppdatert innhold og relevant SEO blir godt synlig for din målgruppe.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) sørger for at innhold og nettsider blir oppdaget av søkemotorer og bidrar til bedre synlighet for din bedrift, blant annet hos verdens største søkemotor Google.

Hvorfor søkemotorer er viktig for din bedrift

90% av all informasjonshenting i dag starter med et nettsøk, Google er den mest brukte søkemotoren i Norge, og det er essensielt at din merkevare er godt synlig. 95% av alle nettsøk går ikke lenger enn den første siden av et søk, og 70% av disse velger alltid mellom de fem øverste treffene.

Google vil alltid presentere de mest relevante treffene til hva du søker etter. Hvis kunden søker etter et relevant tema i din bransje, og du ikke har noe innhold om temaet, vil du ikke synes i søket. Etter Google har sortert søket basert på søkeord, vil også autoritet spille inn. Jo høyere autoritet, jo høyere opp i søkeresultatene havner du. Google tolker autoritet basert på hvor mye søkemotoren stoler på nettstedet, gjennom hvor mange som lenker til ditt nettsted. Dette utfører Google gjennom algoritmen PageRank.

Hvilken plattform bør du velge?

Det er mange valgmuligheter når man skal velge en plattform for din nettside – Wix, Squarespace, Joomla, Shopify, Weebly med mere. Vi har undersøkt dem alle, og vår foretrukne plattform er WordPress.

WordPress den mest SEO-vennlige plattformen

Det er tre hovedelementer som gjør WordPress til den mest SEO-vennlige plattformen.

  • WordPress har i utgangspunktet god funksjonalitet innebygget, krever lave kostnader og er meget brukervennlig.

  • Plattformens temaer (maler for nettsider) er ofte av høy kvalitet og er allerede SEO-tilpassede.

  • Det finnes utallige SEO-verktøy som kan legges til som vil øke både søkemotoroptimaliseringen og funksjonaliteten til din nettside.

Denne unike kombinasjonen av elementer gjør WordPress til et kraftsenter innen SEO. Andre plattformer har en eller to av disse elementene, men ingen har alle tre kombinert på samme strategiske måte som WordPress.

«Internett elsker WordPress, og det gjør Google også!»

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)
Vi går gjennom ditt nettsted og forbedrer både tekniske og innholdsmessige deler av denne for å øke din synlighet i søkemotorene. SEO-arbeidet er oftest langsiktig og gir gode resultater over tid.

Betalt annonsering

Vi tilbyr betalt annonsering på Google og Bing som umiddelbart gir deg god eksponering mot de målgruppene du velger. De sørger for relevant trafikk til din hjemmeside, og genererer leads.

Sosiale medier

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIN og Snapchat. Vi hjelper deg med å annonsere i sosiale medier ved å tilpasse formater og budskap til hver enkelt kanal. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Privacy Preference Center