fbpx

Videomarkedsføring

Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet!

Ut av Boksen leverer alt innen videomarkedsføring.

Video i annonser og kampanjer gir best effekt med tanke på sosiale medier og Google. Ut av Boksen leverer alt innen videomarkedsføring til din bedrift.

Ut av Boksen produserer alt innen videomarkedsføring til din bedrift. Fra profilvideo om bedriften din, video til kampanjer og annonser, til stories på Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. Videoene kan brukes i markedsføringen av din bedrift for å oppnå de resultatene du ønsker. Hos Ut av Boksen hjelper vi deg gjennom hele prosessen, også med publiseringen. Videoene publiseres på deres nettside, i sosiale medier eller på en YouTube-kanal. Ut av Boksen kan levere en totalpakke i tråd med dine ønsker og behov.

Profilvideo til PRETEC AS

Sosiale medier

Reklamevideo til sosiale medier skal være kort og konsis. Dersom du selger et produkt eller en tjeneste, passer en slik reklamefilm til deg. Man bruker også sosiale medier for å vekke oppmerksomhet rundt bedriften, uten å selge noe direkte. Video med en annonse på Facebook, Instagram osv. vil garantert treffe dine kunder, få flere salg, eller skape engasjement rundt bedriften din.

Profilvideo

En profilvideo er en presentasjon av din bedrift og skal beskrive hvem dere er, hva dere kan levere av produkter og tjenester, og gi dine kunder en forståelse av bedriften. En slik video er gjerne en til to minutter lang og publiseres som oftest på hjemmesiden til bedriften. Se noen av våre profilvideoer og andre typer markedsføringsvideo på  YouTube kanalen vår.

Story video

Story video bruker vi for å fortelle dine følgere på sosiale medier om dine nyheter, eller for å fortelle dem om hva bedriften din tilbyr. Noen liker også å bruke story for å vise hva som skjer bak fasaden. På denne måten blir man kjent med bedriften, samt kvaliteten og servicen dere tilbyr. En story video bør handle om et tema eller en nyhet som er relevant med bedriften din og kan være mellom 10 og 20 sekunder.

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Privacy Preference Center