fbpx

Videomarkedsføring

Videomarkedsføring

Vi lager kampanje video som fungerer i markedsføringen

Profilvideo til PRETEC AS

En video i en annonse eller en kampanje fungerer bedre enn et bilde eller tekst når det kommer til sosiale medier og Google. Som et kreativt byrå leverer vi alt du trenger innen videomarkedsføring til din bedrift.

Ut av Boksen produserer alt fra profilvideo om bedriften din, video til kampanjer og annonser, til stories på Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. Videoene vi produserer sammen med bedriften din brukes i markedsføringen for å oppnå de resultatene du ønsker. Hos Ut av Boksen hjelper vi deg fra start til slutt, også med publiseringen. Videoene kan også publiseres på deres nye eller eksiterende YouTube kanal. Snakk med oss om hva du ønsker og vi kommer med forslag til løsning og hjelper deg med alt du trenger på nett.

Videomarkedsføring til sosiale medier

En slik reklamevideo skal være kort og konsis. Dersom du selger et produkt eller en tjeneste du vil promotere, passer en slik reklamefilm til deg. Reklamevideo til sosiale medier bør være maks 30 sekunder lang. Noen ganger bruker man også sosiale medier for å vekke oppmerksomhet rundt bedriften, utan å selge noe direkte. Video i kombinasjon med en annonse på Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn vil du garantert treffe dine kunder, få flere salg, eller skape engasjement rundt bedriften din.

Profilvideo

En profilvideo er en presentasjon om din bedrift og skal omhandle deres service, hva dere kan levere av produkter og tjenester, og skal gi dine kunder en forståelse av hva bedriften står for. En slik video er gjerne mellom 1-2 minutter lang og publiseres som oftes på hjemmesiden til bedriften.

Story video

Story video bruker man for å fortelle dine følgere på sosiale medier om dine nyheter, eller for å minne folk på hva bedriften tilbyr. Noen bruker også story for å vise hva som skjer bak fasaden. På denne måten blir man kjent med bedriften, kvaliteten og servicen dere tilbyr. En story video bør handle om et tema eller en nyhet og kan være mellom 10 og 20 sekunder.

Vi kan mer

Våre andre tjenester

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nye hjemmeside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og SEO er optimalisert.

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer på Google og i Sosiale Medier slik at du får best mulig avkastning på ditt markedsføringsbudsjett.

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete mål kunden har satt seg.

Et bilde sier mer enn tusen ord, men et bilde i kombinasjon med et budskap er uvurdelig. Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet.

Våre nettsider er basert på et moderne desing i kobinasjon med at gode resultat oppnåelser på Google. Med WordPress kan vi utvilke din nettside med søkemotoroptimalisering og alt av tilhørende analyse.

Vi desinger gjerne din bedrifts Grafiske Profil. Du forteller oss om dine ønsker og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Et nyhetsbrev kan være et kraftig verktøy hvis man bruker det rett. Det gjelder bare å sende brevet til riktig person. Vi produserer slik at du når de kundene som betyr mest for deg.

Plakater | Skilt | Brosjyre | Lysskilt | Gatebukk | Bannere | Annen reklamemateriale

ET MODERNE MEDIEBYRÅ i Fredrikstad

Ut av Boksen – reklamebyrået for bedrifter i Viken og Oslo.

Vi tilbyr produkter som digitale analyser, løpende SEO-arbeid, videomarkedsføring,  produksjon av hjemmesider, og utarbeidelse av annonser tilpasset GoogleFacebookInstagram og øvrige digitale kanaler.

For et uforpliktende møte eller samtale om våre tjenester – kontakt oss her.