fbpx

Videomarkedsføring

Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet!

Vi lager kampanje video som fungerer i markedsføringen

En video i en annonse eller en kampanje fungerer bedre enn et bilde eller tekst når det kommer til sosiale medier og Google. Som et kreativt byrå leverer vi alt du trenger innen videomarkedsføring til din bedrift.

Ut av Boksen produserer alt fra profilvideo om bedriften din, video til kampanjer og annonser, til stories på Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. Videoene vi produserer sammen med bedriften din brukes i markedsføringen for å oppnå de resultatene du ønsker. Hos Ut av Boksen hjelper vi deg fra start til slutt, også med publiseringen. Videoene kan også publiseres på deres nye eller eksiterende YouTube kanal. Snakk med oss om hva du ønsker og vi kommer med forslag til løsning og hjelper deg med alt du trenger på nett.

Profilvideo til PRETEC AS

Sosiale medier

Reklamevideo til SoMe skal være kort og konsis. Dersom du selger et produkt eller en tjeneste, passer en slik reklamefilm til deg. Man bruker også sosiale medier for å vekke oppmerksomhet rundt bedriften, utan å selge noe direkte. Video med en annonse på Facebook, Instagram osv. vil garantert treffe dine kunder, få flere salg, eller skape engasjement rundt bedriften din.

Profilvideo

En profilvideo er en presentasjon om din bedrift og skal omhandle deres service, hva dere kan levere av produkter og tjenester, og skal gi dine kunder en forståelse av hva bedriften står for. En slik video er gjerne mellom 1-2 minutter lang og publiseres som oftes på hjemmesiden til bedriften. Se noen av våre profilvideoer og andre typer markedsføringsvideo på  YouTube kanalen vår.

Story video

Story video bruker vi for å fortelle dine følgere på sosiale medier om dine nyheter, eller for å minne folk på hva bedriften din tilbyr. Noen liker også å bruke story for å vise hva som skjer bak fasaden. På denne måten blir man kjent med bedriften din, kvaliteten og servicen dere tilbyr. En story video bør handle om et tema eller en nyhet som er relevant med bedriften din og kan være mellom 10 og 20 sekunder.