fbpx

Google Ads

Vi hjelper deg med verdens største søkemotor: Google

Google Ads - Lønnsom annonsering

Google er i dag verdens største søkemotor, med over 40 000 søk i sekundet på verdensbasis. Det er kvaliteten på søkeresultatet som gjør at Google har så mange brukere. I Google Ads kan du kostnadseffektivt annonsere dine produkter og tjenester med med hjelp av søkeord, bilde og bannerannonser, video på YouTube, mobilapp, Gmail-anonnser, Google Shop og mye mer. Listen er lang! Markedsføring skal lønne seg, og det er vanskelig å finne en mer effektivt, fleksibelt og lønnsom annonsekanal enn Google Ads. Her sørger du for å nå frem til de riktige personene på det riktige tidspunktet. Du kan målrette deg mot de som aktivt leter etter produktene eller tjenestene dine. Du kan for eksempel velge å annonsere mot et spesifikt kjønn, alder eller område. Det beste med det hele er at du kun betaler når kundene klikker på annonsen, eller ringer deg. Du betaler derfor ingenting før markedsføringen fungerer.

Google i Norge

Google er svært opptatt av å gi brukerne sine relevante søkeresultater, derfor bruker over 90% nordmenn Google. I Norge er vi så glad i Google at vi gjør over 50 milioner søk hver dag. Uansett om du er på jakt etter nye kunder, flere besøkende på nettsiden din, eller vil øke bedriftens omsettning, er det viktig at nettopp dine tjenester blir sett. Har du tenkt på hvilke ord potensielle kunder søker etter dersom de leter etter noe du tilbyr? Kommer du da opp som et alternativ?

God Kampanje

Kunnskap, kampanjestyring og erfaring er nøkkelen til en god kampanje på Google Ads. Dette er hvor Ut av Boksen kommer inn. Det handler ikke om å betale for topplasseringen, men å ha de mest relevante annonsene. Da vil du automatisk få en bedre plassering og betale mindre per klikk. Kvaliteten på din annonse er veldig viktig for Google Ads.

Min Bedrift

Ved koble bedriften med Google Min Bedrift vil du øke sansynligheten for å bli sett, og kunne kontrollere hvordan bedriften blir oppfattet i Google. Med Google Min bedrift kan bedriften din utmerke seg og du tiltrekker deg lettere nye kunder. Ut av Boksen tilbyr en introduksjon til Google Min Bedrift slik at du kan få mest mulig ut av markedsføringen på nett.

Vi kan mer

Våre andre tjenester

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nye hjemmeside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og SEO er optimalisert.

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer på Google og i Sosiale Medier slik at du får best mulig avkastning på ditt markedsføringsbudsjett.

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete mål kunden har satt seg.

Et bilde sier mer enn tusen ord, men et bilde i kombinasjon med et budskap er uvurdelig. Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet.

Våre nettsider er basert på et moderne desing i kobinasjon med at gode resultat oppnåelser på Google. Med WordPress kan vi utvilke din nettside med søkemotoroptimalisering og alt av tilhørende analyse.

Vi desinger gjerne din bedrifts Grafiske Profil. Du forteller oss om dine ønsker og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Et nyhetsbrev kan være et kraftig verktøy hvis man bruker det rett. Det gjelder bare å sende brevet til riktig person. Vi produserer slik at du når de kundene som betyr mest for deg.

Plakater | Skilt | Brosjyre | Lysskilt | Gatebukk | Bannere | Annen reklamemateriale

ET MODERNE MEDIEBYRÅ i Fredrikstad

Ut av Boksen – reklamebyrået for bedrifter i Viken og Oslo.

Vi tilbyr produkter som digitale analyser, løpende SEO-arbeid, produksjon av hjemmesider, og utarbeidelse av annonser tilpasset GoogleFacebookInstagram og øvrige digitale kanaler.

For et uforpliktende møte eller samtale om våre tjenester – kontakt oss her.

Privacy Preference Center