fbpx

Tjenester

UAB kan bli din Markedsavdeling

UAB tilbyr digitale mediebyrå tjenester som ivaretar våre kunders digitale synlighet. Målet er å skaffe varme leads og flere nye kunder. Vi legger ekstra ressurser i å gi våre kunder gode opplevelser rundt vårt arbeid.

Markedsføring pakker fra
Fra

6 000,-

Nettside / Butikk pakker fra
Fra

15 000,-

Video pakker fra
Fra

10 000,-

Foto & Drone pakker
Fra

5 000,-

Her kommer det noe
Fra

10 000,-

Office 365 pakker
Fra

2 000,-

Lurer du på hva du trenger?

Hva kan du få fra UAB

Mer enn bare tjenester…

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nye hjemmeside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og SEO er optimalisert.

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer på Google og i Sosiale Medier slik at du får best mulig avkastning på ditt markedsføringsbudsjett.

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete mål kunden har satt seg.

Et bilde sier mer enn tusen ord, men et bilde i kombinasjon med et budskap er uvurdelig. Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet.

Våre nettsider er basert på et moderne desing i kobinasjon med at gode resultat oppnåelser på Google. Med WordPress kan vi utvilke din nettside med søkemotoroptimalisering og alt av tilhørende analyse.

Vi desinger gjerne din bedrifts Grafiske Profil. Du forteller oss om dine ønsker og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Et nyhetsbrev kan være et kraftig verktøy hvis man bruker det rett. Det gjelder bare å sende brevet til riktig person. Vi produserer slik at du når de kundene som betyr mest for deg.

Plakater | Skilt | Brosjyre | Lysskilt | Gatebukk | Bannere | Annen reklamemateriale

Privacy Preference Center